Canalblog
Editer l'article Suivre ce blog Administration + Créer mon blog
En Güncel Teknoloji Haberleri
9 juillet 2013

Nikon akıllı telefon mu üretiyor?

Akıllı telefon pazarının son durumu bir hayli karışık. Apple ve Samsung şimdilik bu alanda söz sahibi iki şirket konumunda iken Nokia, Huawei ve Sony gibi şirketler de bu pazarda üçüncülüğe oynuyorlar. Tabii bu pazarda söz sahibi olmak isteyen başka firmalar da yok değil. Bunlardan birisi de dünyanın en büyük görüntüleme şirketlerinden Nikon olabilir.
Nikon'un tepe yöneticisi Makoto Kimura'nın Bloomberg'e vermiş olduğu röportaj, Nikon'un da akıllı telefon işine girebileceği söylentilerini ortaya çıkardı. İlk olarak günümüz akıllı telefonlarda kullanılan kamera performanslarının artması sonucu giriş seviyesi kompakt fotoğraf makinesi satışlarının bir hayli düştüğünden bahseden Kimura, bu telefonlar ile mücadele adına şirket içinde özel bir kurum oluşturduklarını söyledi.
Bu kurum ile birlikte önümüzdeki beş yıl içerisinde ilk ürünlerini piyasaya sunacaklarını söyleyen Kimura ayrıca, kamera kavramını değiştirecek yeni ürünler geliştirmek istediklerini de sözlerine ekledi. Kimura, şu an için direk olarak akıllı telefon işine gireceklerini açıklamasa da bu açıklamaları önümüzdeki yıllarda Nikon'dan farklı ürünler geleceğini habercisi.

Daha fazlası için: http://www.noktalivirgul.org

Publicité
Publicité
Commentaires
En Güncel Teknoloji Haberleri
Publicité
Archives
Publicité